Manihi K. answered • 09/17/12

Here to Help, Ace the LSAT! Also, Patient and Caring Elementary Tutor!

I like to organize my money from largest to smallest:

1. Quarters= 25 cents, and I have one of those. 25 x 1= 25 cents

2. Dimes= 10 cents, and I have six of those. 10 x 6 (10 + 10 + 10 + 10 +10 +10)= 60 cents

3. Nickels= 5 cents, and I have two of those. 5 x 2 (5 + 5)= 10 cents

Then I add it all together: 25 + 60 + 10= 95

Finially, Don't Forget the Units! I have 95 cents!