Search 80,000+ tutors
FIND TUTORS

Negative Exponents Worksheet

Simplify the negative exponents, enter the result as a fraction.

Checking Your Answers

Click "Show Answer" underneath the problem to see the answer. Or click the "Show Answers" button at the bottom of the page to see all the answers at once.

Example:

Equation: 5-1 
Answer: 1 / 5

Quiz:

  1. Equation: 5-2 
    Answer: 1 / 25
  2. Equation: 4-2 
    Answer: 1 / 16
  3. Equation: 2-3 
    Answer: 1 / 8
  4. Equation: 10-1 
    Answer: 1 / 10
  5. Equation: 10-2 
    Answer: 1 / 100
  6. Equation: 25-1 
    Answer: 1 / 25
  7. Equation: 25-2 
    Answer: 1 / 625
  8. Equation: 100-1 
    Answer: 1 / 100
  9. Equation: 7-2 
    Answer: 1 / 49
  10. Equation: 7-1 
    Answer: 1 / 7
  11. Equation: 6-2 
    Answer: 1 / 36
  12. Equation: 2-4 
    Answer: 1 / 16
  13. Equation: 3-2 
    Answer: 1 / 9
  14. Equation: 3-3 
    Answer: 1 / 27
  15. Equation: 8-1 
    Answer: 1 / 8
  16. Equation: 10-3 
    Answer: 1 / 1000
  17. Equation: 1000-2 
    Answer: 1 / 1000000
  18. Equation: 6-3 
    Answer: 1 / 216
  19. Equation: 8-3 
    Answer: 1 / 512
  20. Equation: 1000-1 
    Answer: 1 / 1000
Show all answers

Related Pages

Simplifying Negative Exponents Lesson
Brush up on your knowledge of the techniques needed to solve problems on this page.

Tutoring

Looking for someone to help you with algebra? At Wyzant, connect with algebra tutors and math tutors nearby. Prefer to meet online? Find online algebra tutors or online math tutors in a couple of clicks.

Sign up for free to access more Algebra resources like . Wyzant Resources features blogs, videos, lessons, and more about Algebra and over 250 other subjects. Stop struggling and start learning today with thousands of free resources!
if (isMyPost) { }