Reading Points on a Graph

For each graph, determine the coordinates of the plotted point.

Checking Your Answers

Click “Show Answer” underneath the problem to see the answer. Or click the “Show Answers” button at the bottom of the page to see all the answers at once.

Example:

Equation: 
Answer: (3, 3)

Quiz:

  1. Equation: 
    Answer: (0, 0)

  2. Equation: 
    Answer: (5, -2)

  3. Equation: 
    Answer: (-1, 5)

  4. Equation: 
    Answer: (-1, -1)

  5. Equation: 
    Answer: (-5, -5)

  6. Equation: 
    Answer: (-5, -3)

  7. Equation: 
    Answer: (-1, -4)

  8. Equation: 
    Answer: (-5, 1)

  9. Equation: 
    Answer: (5, 5)

  10. Equation: 
    Answer: (4, -2)

  11. Equation: 
    Answer: (3, -3)

  12. Equation: 
    Answer: (4, 1)

  13. Equation: 
    Answer: (-1, 3)

  14. Equation: 
    Answer: (3, -1)

  15. Equation: 
    Answer: (-3, 2)

  16. Equation: 
    Answer: (-2, 4)

  17. Equation: 
    Answer: (1, -5)

  18. Equation: 
    Answer: (1, -1)

  19. Equation: 
    Answer: (-2, -1)

  20. Equation: 
    Answer: (2, 1)

Show all answers

Related Pages


Printable Graph Paper


PrintFreeGraphPaper.com provides printable PDFs of various types of graph paper.

Tutoring

Looking for someone to help you with algebra? At Wyzant, connect with algebra tutors and math tutors nearby. Prefer to meet online? Find online algebra tutors or online math tutors in a couple of clicks.

Scroll to Top