Search

Factoring Numbers Worksheet

Find all factors of each integer.

Checking Your Answers

Click "Show Answer" underneath the problem to see the answer. Or click the "Show Answers" button at the bottom of the page to see all the answers at once.

Example:

Equation: 100 
Answer: 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100

Quiz:

  1. Equation: -10 
    Answer: -10, -5, -2, -1, 1, 2, 5, 10
  2. Equation: -15 
    Answer: -15, -5, -3, -1, 1, 3, 5, 15
  3. Equation: -39 
    Answer: -39, -13, -3, -1, 1, 3, 13, 39
  4. Equation: -231 
    Answer: -231, -77, -33, -21, -11, -7, -3, -1, 1, 3, 7, 11, 21, 33, 77, 231
  5. Equation: -625 
    Answer: -625, -125, -25, -25, -5, -1, 1, 5, 25, 25, 125, 625
  6. Equation: -70 
    Answer: -70, -35, -14, -10, -7, -5, -2, -1, 1, 2, 5, 7, 10, 14, 35, 70
  7. Equation: -78 
    Answer: 78, -39, -26, -13, -6, -3, -2, -1, 1, 2, 3, 6, 13, 26, 39, 78
  8. Equation: -110 
    Answer: -110, -55, -22, -11, -10, -5, -2, -1, 1, 2, 5, 10, 11, 22, 55, 110
  9. Equation: -85 
    Answer: -85, -17, -5, -1, 1, 5, 17, 85
  10. Equation: -108 
    Answer: -108, -54, -36, -27, -18, -12, -9, -6, -4, -3, -2, -1, 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12, 18, 27, 36, 54, 108
Show all answers

Related Pages

Factoring Numbers Lesson
Brush up on your knowledge of the techniques needed to solve problems on this page.

Tutoring

Looking for someone to help you with algebra? At Wyzant, connect with algebra tutors and math tutors nearby. Prefer to meet online? Find online algebra tutors or online math tutors in a couple of clicks.

Sign up for free to access more Algebra resources like . Wyzant Resources features blogs, videos, lessons, and more about Algebra and over 250 other subjects. Stop struggling and start learning today with thousands of free resources!
if (isMyPost) { }