boat speed with current = 35/3.5 =10 mph boat speed against current = 12/3 = 4 mph Midpoint is the boat's speed= (10+4)/2 = 7 mph Difference is the current's speed = 10-7 = 3 mph.

boat speed with current = 35/3.5 =10 mph boat speed against current = 12/3 = 4 mph Midpoint is the boat's speed= (10+4)/2 = 7 mph Difference is the current's speed = 10-7 = 3 mph.

total probability = 1 or 100%. Probability(Monica)+P(Bro)+P(Sis) = 1 Probability(Monica)+1/4+1/5 = 1 Probability(Monica)=1-1/4-1/5 =11/20 She gets 11/20*40 = 22.

4x-7>13 add 7 4x>20 divide by 4 x>5

Round 824.394 to the whole (answer)

basically you round it to integer = 824

1st = 3*1-8= -5 2nd = 3*2-8 = -2 3rd = 3*3-8 = 1

A probability question (answer)

3 out of 500 chance of winning. P(not winning) = 497/500

x five rupees value = 5x 3x two rupees value = 6x total = 11x=77 x=7 3x= 21

If the value of a side of a equilateral triangle is 10 then what will be the area of the triangle (answer)

base = 10 height = 5*root(3) Area= 1/2 * base * height= 25*root(3)

Speed * Time = Distance Speed going = x Speed returing = x+22 Distance (going) = speed* time = x*6 Distance( returning) = (x+22)* 4 Distance should be the same. 6x=4x+88 x=22 distance = 6*22 = 132 miles

Confidence interval - proportion 99% confidence level 0.37195122 proportion 328 n 2.576 z 0.069 half-width 0.441 upper confidence limit 0.303 lower confidence limit

Use t dist with 16 degrees of freedom. Your questions seems to be incomplete.

Ratio of ages of John and Samy is 3:5. In 6 years time, the ratio will be 3:4. How old is Samy. (answer)

Now: John = 3x Samy = 5x. 6 years later: Jonh=3x+6 Samy = 5x+5 Ratio: (3x+6)/(5x+6) = 3/4 Cross multiply it 12x+24= 15x+18 6=3x x=2 samy = 5x=10

4 feet 4 inches = 4 4/12 feet = 4 1/3 feet

Round 824.394 to the hundred (answer)

hundredth : 824.39 Hundreds: 800.

Swimming proportiondadsonamanda (answer)

8-3=5. 5/8 5/8*100% = 62.5%

scale swimming pool (answer)

The max dimension of 25 meters should be the max dimension of the poster, which is 10 cm. 25m = 10 cm 25*100 cm = 10 cm 2500 =10 250:1

trapezoid because it is not even symmetric

The extra 50 kg cost (320-230)=90 Per kg cost = 180/100= 1.80. 100 KG variable cost = 180 fixed cost = delivery cost = 230-180 = 50. y=1.8x+50

j = 2+(B+M)

a^2+b^=c^2 1.8^2+2.4^2= c^2= 9 c=3.