i need the anwser because i will get in big trouble before i get in trouble tell me the anwser so i will not go to recces in till the rest my life

## there are 4 beans in a jar each day Kimmy adds 3 beans fill in the table to show how many beans are in the jar for each of the first 5 days

Tutors, please sign in to answer this question.

# 2 Answers

Day 0: 4

Day 1: 4+3=7

Day 2: 7+3=10

Day 3: 10+3=13

Day 4: 13+3=16

Day 5: 16+3=19

The answer will be 19 if the 4 beans were included in the first day, but if not, then the answer is 16.

Start Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Day 5

4 7 10 13 16 19

Each day, add three to the previous total.